Over Bakker Battjes

Met passie voor onze producten werken we dagelijks aan de lekkerste broden, gebak en nog veel meer.

Ambachtelijk

Dagelijks bakt hij vers brood, koek en banket. Bakker Battjes is zelf ook het gebak gaan bereiden. Het unieke van zijn brood is dat het vers is en ook lang vers blijft. Dit sluit aan bij wat de klant wil. ‘H’eerlijk vakmanschap en dat proef je.

Medewerkers

In de loop der jaren kwamen er steeds meer medewerkers bij in de bakkerij en in de winkel. Er worden veel leerlingen opgeleid zowel bakkers als verkoopsters.

Producten

Bij Bakker Battjes komt u niet alleen voor uw boterham. Heeft u iets te vieren? Proef dan de aardbeienvlaai of aardbeienslof, belegd met zoete aardbeien uit het Vechtdal. Een wandel- of fietstocht maken door het mooie Vechtdal? Neem dan krentenslofjes mee als lunch. Een ideaal broodje want hij is al belegd. Of plan een stop bij onze winkel. Bel 20 minuten voor uw stop dan kunnen wij ervoor zorgen dat er een warm saucijzenbroodje voor u klaar is!

Informatie

Last van allergieën? Wij hebben van alle producten de allergenen samengesteld. Hierdoor kunnen we u beter informeren. Heeft u vragen? Kom gerust langs voor informatie. 

Website

De website zal eind 2016 vernieuwd zijn. Vanaf dan zal de webshop nog gebruiksvriendelijker zijn.
Deze moderne site straalt het ambacht uit. Dit is onze tweede bakkerswinkel waar u welkom bent.